Üdvözöljük az ezred honlapján!

 

 

Fair Play díjas az Arrabona

„A legsportszerűbb csapat”-nak járó kupával tértek haza focistáink az MH amatőr kispályás országos labdarúgó-bajnokság tatai döntőjéről.

 

 

 

Tatán az olimpiai edzőközpontban rendezte meg idén 18 csapatos amatőr kispályás labdarúgó-bajnokságát a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (HOSOSZ). A szakadó eső ellenére is jó hangulatú, színvonalas eseményen az ezred tapasztalt, rutinos játékosokat felvonultató csapata végül a 6. helyet szerezte meg.

A verseny 2 X 15 perces körmérkőzésekkel vette kezdetét, melyben csapatunk bemelegítésként 0-0-s döntetlent ért el a ZMNE Ludovika zászlóalj labdarúgói ellen, majd 5-0-ra legyőzte szentendrei Központi Kiképző Bázis csapatát. Így veretlenül, kapott gól nélkül, végső esélyesnek is kikiáltva került a hatos döntőbe. Itt az első mérkőzésükön az MH Logisztikai Ellátó Központtal kerültek szembe.

A jó kezdést kis fegyelmezetlenség és talán a túlzott lelkesedés zavarta meg, melynek eredményeként 3-1-es vezetésről 4-3-ra kikaptunk. Majd a bajnokság későbbi aranyérmes HOSZ HERKULES SE csapatával szemben maradtunk alul 5-3-ra. Így focistáink az 5. helyért játszhattak a csere nélkül, pihenés nélkül pályára lépő várpalotai MH Bakony Harckiképző Központ játékosaival. Az Arrabonások látva ellenfelük kiszolgáltatott helyzetét, a szakadó esőben felajánlotta számukra, hogy inkább hetespárbajjal döntsenek az 5. hely sorsáról. A harcot 3-4-re elveszítettük ugyan, de focicsapatunk ezzel a cselekedetével kiérdemelte a bajnokság Fair Play díját.
Az ezred valamennyi meccsét Plotár Gyula, korábbi válogatott, a Tatabánya és a Győri ETO volt NB/I-s játékosa fújta.

Kispályás focicsapatunkat Balogh László ftőrm., Bíró Ákos zls., Baracskai Róbert ftőrm., Cseszregi János zls., Füleki Csaba zls., Kovács Ferenc mk. ezds., Molnár Tamás szkv. és Zámbó Ákos tiz. alkotta.

Győr, 2010. szeptember 17.

Cseszreginé Csekei Judit szds.