Üdvözöljük az ezred honlapján!

 

Rendőrök előtt az élen!

A Magyar Honvédség csapata nyerte a Rendvédelmi szervek országos és meghívásos fekvenyomó és felhúzó versenyét. A katonák egyetlen hölgytagja, Szabó Szilvia százados egyéniben is a dobogó legfelső fokára állhatott.

 

       

 A Kaposváron, 2010. november 4-5. között megrendezett versenyen 7 csapat több mint 200 versenyzője mérte össze erejét. A katonákat, rendőröket, tűzoltókat, büntetésvégrehajtásban dolgozókat és polgárőröket felvonultató mezőny mindkét (fekvenyomó, felhúzó) versenyszámban szabadidős, illetve profi versenyző kategóriában indulhatott. Ezen belül természetesen férfi/női, valamint súlycsoport/korcsoport bontásban küzdöttek egymással a versenyzők.


Szabó százados asszony, az ezred testnevelő tisztje szabadidős (nem igazolt sportoló) kategóriában a 67,5 kg-os súlycsoport senior korcsoportjában mind fekvenyomásban, mind felhúzásban aranyérmet szerzett. A kaposvári, szolnoki, szentesi, pápai, szentendrei, debreceni és győri katonát is a soraiban tudó MH válogatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség csapatát megelőzve nyerte meg a szabadidős kategória összevont csapatversenyét.


A százados asszony elmondta, az ilyen és ehhez hasonló rendezvények erősítik a sportbarátságokat, segítik a rendvédelmi szervek közötti kapcsolatápolást.

 2010. november 10.
Cseszreginé Csekei Judit szds.