Üdvözöljük az ezred honlapján!

 

 

Ezred lőbajnokság

Az alakulat lőterén idén is megrendezésre került az ezred lőbajnokság.

 

 

 

Április 23-án került megrendezésre az ezred lőbajnoksága az alakulat győrszentiváni lőterén. A jól szervezett versenyen az alábbi eredmények születtek:

Pisztoly kategóriában:
A 35 év alatti férfi egyéni számban első helyezett Sárközi János törzsőrmester, második Nagy László zászlós, harmadik Báki András százados lett.

A 35 év feletti férfi egyéni kategóriában első helyezést Kisbán Tibor őrnagy, második helyezést Dörgönye Norbert zászlós, harmadik helyezést Nagy István százados ért el.

Női egyéniben Szabó Szilvia százados az első helyet, Molnár Eszter szakaszvezető a másodikat, míg a harmadik helyet Szalai Zsuzsanna zászlós szerezte meg.

A 35 év alatti férfiaknál az ezredtörzs csapata lőtt a legeredményesebben. A logisztikai zászlóalj csapata csak néhány köregységgel szorult a második helyre, a 2. légvédelmi rakétaosztály végzett a harmadik helyen.

A 35 év feletti férfiaknál szintén az ezredtörzs csapata bizonyult a legjobbnak, őket a vezetési zászlóalj és a 2. légvédelmi rakétaosztály osztály követte.

A nőknél is magasan kiemelkedő eredménnyel az ezredtörzs nyerte a csapatversenyt a vezetési és a logisztikai zászlóalj előtt.

Gépkarabély kategóriában:
A 35 év alatti férfi egyéni számban első helyezett Bebesi László százados, második Demeter Ottó főtörzsőrmester, harmadik Szabó Szilárd százados lett.

A 35 év feletti férfi egyéni első helyezést László József százados, második helyezést Ferenczi Zsolt őrnagy, harmadik helyezést Bozsóki Attila mk. alezredes ért el.

Női egyéniben Tolnai Mónika szakaszvezető az első helyet, Medgyesi Gabriella törzsőrmester a másodikat, míg a harmadik helyet Hermesz Rita törzsőrmester szerezte meg.

A 35 év alatti férfiaknál a logisztikai zászlóalj csapata lőtt a legeredményesebben. Az ezredtörzs csapata szorult a második helyre, a vezetési zászlóalj a harmadik helyen végzett.

A 35 év feletti férfiaknál az ezredtörzs csapata bizonyult a legjobbnak, őket a vezetési és a logisztikai zászlóalj követte.

A nőknél a logisztikai zászlóalj magasan kiemelkedő eredménnyel nyerte a csapatversenyt az ezredtörzs csapata és a vezetési zászlóalj előtt.

Az ezred lőbajnokság összértékelése alapján az első helyet az ezredtörzs, a második helyet a logisztikai zászlóalj, a harmadik helyet a vezetési zászlóalj, míg a negyedik helyet a 2. légvédelmi rakétaosztály szerezte meg.

Győr, 2010. április 23.