Üdvözöljük az ezred honlapján!

1

 

Előléptetés és éremeső az ezredsorakozón

A gratuláció és a köszönet jellemezte leginkább az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred hétfő reggeli sorakozóját.

Az alegységparancsnokok jelentését követően személyügyi határozatok ismertetése következett,2 mely során Matyi Tibor alezredes egy tiszt és hat altiszt előléptetéséhez gratulált.

Majd az ezred megbízott parancsnoka az elmúlt időszakban lezajlott ezred katonai háromtusa bajnokságon helyezést elért katonáknak okleveleket és érmeket adott át.

A sorakozón kiléptették a Magyar Honvédség katonai háromtusa, valamint a lőbajnokságon kiváló eredményt elért győri katonákat. Matyi alezredes gratulált a háromtusa bajnokság női abszolút kategóriáb3an ezüstérmet szerzett csapatnak (Ferenczi-Hantó Andrea zászlós, Valkó Veronika törzsőrmester, Bosnyák Hajnalka őrvezető), valamint az immáron több éremmel a nyakában kiérkező Ferenczi-Hantó Andrea zászlósnak, az MH pisztoly női bajnokának.

A megbízott parancsnok végül a köszönetét fejezte ki az érintett állománynak az elmúlt hétvégéken, több helyszínen (Kaposvár, Pécs) megrendezett toborzó fesztiválokon, valamint a budapesti Nemzeti Vágta programon nyújtott lelkiismeretes munkájáért, amellyel a katonák nagyban hozzájárultak az alakulat és ezáltal a Magyar Honvédség népszerűsítéséhez.

4 5
7 8

2017. szeptember 18.
Cseszreginé Csekei Judit szds.