mist s

palyfelv

kub s 

 

IMG 0684
A Magyar Honvédség parancsnokhelyettese
járt Vas megyében

Dr. Böröndi Gábor altábornagy megtekintette az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred Vas megyei határbiztosítási feladatokat ellátó katonáinak tevékenységét. A Magyar Honvédség parancsnokhelyettese látogatása során a honvédek járőrözését és elhelyezési körülményeit is szemrevételezte március 27-én, pénteken.

Bővebben...

 IMG 0502

A rakétaezred hölgyeit köszöntötték

Az ezrednél szolgáló hölgyeket - akik ezen a napon a piros barettet és a hadi gyakorló öltözetet civil ruhára cserélték - köszöntötte Könczöl Ferenc ezredes, vezetőtársai körében a győri alakulatnál rendezett nőnapi ünnepségen.

Bővebben...

1

 

Győri katonák a HAWK STRIKE gyakorlaton a Bakonyban

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred mintegy 70 főt számláló kijelölt kontingense is részt vesz a napokban kezdődő STEPPE ARCHER/HAWK STRIKE 2020 többnemzeti harcászati gyakorlaton a Bakonyban.

Bővebben...

2

A békéért is futottak a győri katonák

Hetvenkét évvel ezelőtt, ezen a napon alakult meg a Nemzetközi Katonai Sporttanács (CISM), mely alkalomból – 2006 óta - a tagországok katonái, honvédségi dolgozói, közös futással ünneplik meg az évfordulót. A 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred már 5. éve csatlakozik a kezdeményezéshez, melynek elsődleges célja a béke, a nemzetközi összefogás eszméjének hangsúlyozása, valamint a sport, az egészséges életmód népszerűsítése.

Bővebben...

1Légierő haderőnemi vezetői értekezlet Győrött

A Magyar Honvédség légierős alakulat parancsnokainak és vezénylő zászlósainak tartott kihelyezett vezetői értekezletet Kilián Nándor dandártábornok február 13-án Győrben, a rakétaezred laktanyájában.

Bővebben...