mist s

palyfelv

kub s 

1


Kezdődhet a Tobruq Legacy 2019 gyakorlat

A több hetes bakonyi felkészülés végén sikeresen teljesítették a lövészetre bocsáthatósági vizsgát a hamarosan a Balti-tenger partjára utazó győri katonák. Korántsem a pihenés ideje érkezett el, hisz a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred kijelölt alegysége június 1-jén azért indul Lengyelországba, hogy hazánkat képviselve – immár ötödik alkalommal – részt vegyen a Tobruq Legacy 2019 többnemzeti légvédelmi rakéta harcászati gyakorlaton és éleslövészeten.

Bővebben...

ezredcimer

 

 

Köszönetnyilvánítás az árvízi védekezésben részt vett honvédeknek, rendőröknek, katasztrófavédőknek, vízügyi szakembereknek és önkénteseknek.

 

Bővebben...

P1060715
Győri alakulat az árvízi védekezésen


A Duna magyarországi felsőszakaszán jelentkező hirtelen vízszintemelkedés okozta árvízi védekezésben kedd óta az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred is aktívan részt vesz. A dolgos győri katonák tevékenységét szerdán dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter, dr. Benkő Tibor vezérezredes, a honvédvezérkar főnöke, valamint Domján László vezérőrnagy, az Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka is megtekintette.

Bővebben...

P1060405

 

Lőbajnokság az ezrednél

Megrendezésre került az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred 2013. évi lőbajnoksága, melyen két versenyszámban (pisztoly, gépkarabély) mérhették össze tudásukat a verseny résztvevői.

 

Bővebben...

P1060363

 

Értékelő-feladatszabó értekezlet

Értékelő-feladatszabó értekezlet tartott a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, melyen a személyi állomány megismerhette a 2012. év értékelését, illetve a 2013. év legfontosabb feladatait és az ezreddel szemben támasztott elvárásokat.

 

Bővebben...

Alkategóriák