Üdvözöljük az ezred honlapján!

Nylt nap 2017 jan 13

 

 Tisztelt Érdeklődő!


2017. január 13-án
, a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred pályaválasztási napot tart a laktanyában, melynek célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük az ezrednél lévő munkalehetőségeket és az ezzel kapcsolatos karrierépítés lehetőségét a katonai pálya iránt érdeklődőkkel.

Jelen lesznek a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia, valamint a Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj képviselői is, akik a középiskolai, illetve a felsőoktatási képzéseket vezetik.

A Magyar Honvédség 8. számú Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság személyre szóló lehetőségekről nyújt részletes tanácsadást az egész honvédség körében meglévő beosztások és szakmák vonatkozásában.

A programok kezdéseként 09:00 és 13:00 órai kezdettel az ezred vezénylő zászlósa mutatja be az alakulatot, rövid betekintést nyújtva a katonák mindennapi életébe. Szó lesz a bérezésről, a katonává válás feltételeiről, illetve lehetőség nyílik arra, hogy a már az ezredünk állományában szolgáló különböző rendfokozatú katonáktól személyes beszélgetés során a látogatók képet kapjanak az alapkiképzésről, az iskolai képzésekről vagy a hétköznapok megpróbáltatásairól.

Az érdeklődők megtekinthetik technikai parkunkat, ahol szakembereink nyújtanak átfogó képet a jelenleg használatban lévő fegyverrendszereinkről. Kipróbálhatják a repülőgép szimulátorunkat, illetve fegyverbemutatónk során kézbe vehetik a katonák által használt lőfegyvereket.

Regisztráció során nem kérünk mást csak a résztvevők nevét, illetve iskolai csoportoknál elegendő, ha a kísérő tanár neve, az osztály létszáma és az iskola neve szerepel. Természetesen a pályaválasztás napján a főbejáratnál is lehet regisztrálni egyénileg, akinek nem áll módjában interneten regisztrálni, vagy csak aznap dönt úgy, hogy érdeklődik a rendezvény iránt. Gyermekeiket szüleik is elkísérhetik, hiszen programunk nem korosztály függő.

Életkortól függetlenül mindenkit szeretettel várunk a laktanya pályaválasztási napján!

 

MH 12 ALRE