Üdvözöljük az ezred honlapján!

Bejelentkezés

Közösség

 

A nyugállományú légvédelmi tisztek és tiszthelyettesek
2017. évi találkozójának
tervezett programja

 

2017. 09. 01. péntek

 

11.00-tól 12.30-ig beérkezés, regisztráció, szálláshely elfoglalása (MO)

13.00-tól 14.00-ig ebéd (étkezde)

14.15-től 15.00-ig Parancsnoki tájékoztató (MO)

15.00-től 15.10-ig Szünet

15.15-től 15.30-ig Koszorúzás, gyertyagyújtás (MO-nál)

15.40-tól 16.00-ig Emléktábla avatás (Parancsnoki épület aulája)

16.10-tól 16.40-ig Fotózás (alakulótér)

16.50-tól 17.20-ig Zrínyi Kht. könyvbemutatója, beszélgetés a szerzővel

17.30-tól 18.15-ig Honvéd Együttes (Étkezde)

18.30-tól             Vacsora (étkezde), bajtársi beszélgetés

 

Az étkezés térítésmentes.

 

2017. 09. 02. szombat

 

07.00-08.00 reggeli

 

Szállás:

Előzetes igény alapján laktanyai elhelyezéssel szállást biztosítunk.

 

Szállítás:

Közforgalmú járművel érkezők számára, előzetes igény szerint a laktanyáig, illetve a laktanyából az állomásig biztosítunk.

 

Jelentkezés, információk:

Szállás-, reggeli, ebéd- és vacsoraigény leadása 2017. 08. 18-ig a pontosan kitöltött és aláírt étkezési igénylőlap visszaküldésével lehetséges. A fenti határidő után nem áll módunkban elfogadni megrendeléseket.

A jelentkezéskor (csoportok esetén is) minden résztvevő nevét, rendfokozatát, az utazási eszközt, érkezés helyét és várható idejét is szíveskedjenek közölni.

 

Elérhetőségek:

Telefon: 96/622-740 ; FAX: 96/622-746

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Városi közlekedés: 8-as helyi járat

Saját gépjárművel: belváros felől: ETO Stadion, Pesti út körforgalomnál a Honvédség táblánál jobbra;

M1 autópálya felől M1 106 km-nél le.

 

Szervezők: Tóka Henrietta szds. +36 30 6404925 és Bognárné Vass Andrea tzls. +36 0630 5572609 vagy 06/96-622-700/5140, 5240

 
Étkezési igénylőlap

Az ezred vezetősége a program változásának jogát fenntartja!

Harcos tbor Gyr plakat

 

Honvédelmi tábor 2017

 

 

Értesítjük a tisztelt érdeklődőket, hogy az idei táborunkra a jelentkezési létszám betelt.

Bővebben...

Nyiltnap2017

Dear Visitor!Knczl F

Welcome to the homepage of SAM WING 12 ’Arrabona’. As Commander it is a high-priority issue for me to form the public presence of the WING as well as to maintain high profile in order to introduce ourself to our close and broad public environment with justified and valid pride.

SAM WING 12 ’Arrabona’ the only surface-based air defence unit of the today’s Hungarian Defence Forces. I strongly hope that the homepage provides you with broad scale of relevant and interesting information of the history of the air defence artillery as well as its present and future.

Additionally, you can get an insight into our soldiers’ daily life via continuously updated news.

I wish you to have a nice time!

 

                                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                                                       Colonel Ferenc KÖNCZÖL

Nylt nap 2017 jan 13

 

 Tisztelt Érdeklődő!


2017. január 13-án
, a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred pályaválasztási napot tart a laktanyában, melynek célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük az ezrednél lévő munkalehetőségeket és az ezzel kapcsolatos karrierépítés lehetőségét a katonai pálya iránt érdeklődőkkel.

Jelen lesznek a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia, valamint a Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj képviselői is, akik a középiskolai, illetve a felsőoktatási képzéseket vezetik.

A Magyar Honvédség 8. számú Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság személyre szóló lehetőségekről nyújt részletes tanácsadást az egész honvédség körében meglévő beosztások és szakmák vonatkozásában.

A programok kezdéseként 09:00 és 13:00 órai kezdettel az ezred vezénylő zászlósa mutatja be az alakulatot, rövid betekintést nyújtva a katonák mindennapi életébe. Szó lesz a bérezésről, a katonává válás feltételeiről, illetve lehetőség nyílik arra, hogy a már az ezredünk állományában szolgáló különböző rendfokozatú katonáktól személyes beszélgetés során a látogatók képet kapjanak az alapkiképzésről, az iskolai képzésekről vagy a hétköznapok megpróbáltatásairól.

Az érdeklődők megtekinthetik technikai parkunkat, ahol szakembereink nyújtanak átfogó képet a jelenleg használatban lévő fegyverrendszereinkről. Kipróbálhatják a repülőgép szimulátorunkat, illetve fegyverbemutatónk során kézbe vehetik a katonák által használt lőfegyvereket.

Regisztráció során nem kérünk mást csak a résztvevők nevét, illetve iskolai csoportoknál elegendő, ha a kísérő tanár neve, az osztály létszáma és az iskola neve szerepel. Természetesen a pályaválasztás napján a főbejáratnál is lehet regisztrálni egyénileg, akinek nem áll módjában interneten regisztrálni, vagy csak aznap dönt úgy, hogy érdeklődik a rendezvény iránt. Gyermekeiket szüleik is elkísérhetik, hiszen programunk nem korosztály függő.

Életkortól függetlenül mindenkit szeretettel várunk a laktanya pályaválasztási napján!

 

MH 12 ALRE